Οδηγός χρήσης της εκπαιδευτικής πλατφόρμας VIPTechJob

3. Λάβετε Πιστοποιητικό συμμετοχής

Όπως είπαμε προηγουμένως, μπορείτε να περιηγηθείτε στο περιεχόμενο των μαθημάτων χωρίς να χρειαστεί να δημιουργήσετε λογαριασμό. Υπάρχει μόνο μία εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα: η πλατφόρμα σας προσφέρει τη δυνατότητα να λάβετε πιστοποιητικό συμμετοχής, αφού περάσετε μια αυτοαξιολόγηση που περιλαμβάνει ερωτήσεις σχετικά με όλα τα μαθήματα.

Τα πιστοποιητικά δημιουργούνται αυτόματα από την πλατφόρμα. Μόλις περάσετε την αυτοαξιολόγηση, θα μπορείτε να την κατεβάσετε σε μορφή PDF.

Θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να δώσετε στην πλατφόρμα τα προσωπικά σας στοιχεία πριν λάβετε το πιστοποιητικό σας. Για να το κάνετε αυτό, απλώς επιλέξτε τη γλώσσα που προτιμάτε και κάντε κλικ στο "Get your certificate of participation (Αποκτήστε το πιστοποιητικό συμμετοχής σας)". Θα μεταφερθείτε στην οθόνη αυτοεγγραφής.

Get your certificate of participation enrolment screen

Οθόνη αυτοεγγραφής για την απόκτηση του πιστοποιητικού συμμετοχής σας


Κάντε κλικ στο "Continue" και, στην οθόνη σύνδεσης, στο κουμπί "Create a new account". (Θα μπορούσατε να φτάσετε σε αυτή τη φόρμα και κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο "Login" στο πάνω μενού)

Account creation form

Στιγμιότυπο οθόνης δημιουργίας νέου λογαριασμού


Παρακαλώ, επιλέξτε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας και συμπληρώστε τα υπόλοιπα πεδία με τα στοιχεία σας. Θα πρέπει επίσης να συμφωνήσετε με την πολιτική του ιστότοπου.

Βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείτε είναι έγκυρη, καθώς θα πρέπει να επικυρώσετε τον λογαριασμό σας κάνοντας κλικ σε έναν σύνδεσμο που θα λάβετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πριν τον χρησιμοποιήσετε.

Μόλις επικυρώσετε το λογαριασμό σας και συνδεθείτε, θα πρέπει να έχετε πρόσβαση στο "Get your cetificate of paricipation (Αποκτήστε το πιστοποιητικό συμμετοχής σας)" και να κάνετε κλικ στο σύνδεσμο "Self-assessment(Αυτοαξιολόγηση)" για να κάνετε το κουίζ.

Self-assessment screenshot

Στιγμιότυπο οθόνης αυτοαξιολόγησης


Το κουίζ αποτελείται από 30 ερωτήσεις σχετικά με τα θέματα που καλύπτονται σε όλα τα μαθήματα της πλατφόρμας.

Για να περάσετε το κουίζ χρειάζεστε τουλάχιστον 24 στα 30. Αλλά μην ανησυχείτε, γιατί μπορείτε να κάνετε το κουίζ όσες φορές χρειάζεστε. Μετά από κάθε προσπάθεια θα λαμβάνετε πολύτιμα σχόλια σχετικά με τα λάθη που ενδεχομένως κάνατε.

Χαλαρώστε και πάρτε το χρόνο σας, καθώς δεν υπάρχει χρονικό όριο για την υποβολή των απαντήσεών σας.

Αφού υποβάλετε τις απαντήσεις σας, θα εμφανιστεί μια σελίδα σχολίων (feedback page). Θα λάβετε πληροφορίες σχετικά με τις σωστές και τις λανθασμένες απαντήσεις σας. Επιπλέον, αν πήρατε βαθμό πάνω από 24, θα δείτε έναν σύνδεσμο για να κατεβάσετε το Πιστοποιητικό Συμμετοχής σας.

Feedback page screenshot

Στιγμιότυπο της σελίδας σχολίων