Οδηγός ακρόασης των VIP Job Podcast

1. Ακούστε τώρα το Podcast μας!

Τα podcasts είναι ηχητικά προγράμματα, δωρεάν προς ακρόαση και τα περισσότερα είναι διαθέσιμα μέσω προγραμμάτων περιήγησης στο διαδίκτυο ή/και εφαρμογών για smartphones.

Ο απλούστερος τρόπος για να ακούσετε τα podcasts μας είναι σε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο, όπως το Chrome, το Safari ή το Microsoft Edge. Μπορείτε να το κάνετε αυτό από έναν υπολογιστή ή από το πρόγραμμα περιήγησης στο τηλέφωνό σας. Επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας που έχει ενσωματωμένα επεισόδια του VIP Job Podcasts. Βρείτε το πρόγραμμα αναπαραγωγής στη σελίδα, ελέγξτε ότι ο ήχος της συσκευής σας είναι ενεργοποιημένος και κάντε κλικ στο ‘play’ για να ακούσετε το podcast.

Μπορεί να θέλετε να ακούσετε το podcast μας μέσω μιας εφαρμογής στο Android ή το iPhone σας. Το VIP Job Podcast είναι διαθέσιμο στο Spotify και στο YouTube. Ελέγξτε αν κάποια από αυτές τις εφαρμογές είναι ήδη κατεβασμένη στο τηλέφωνό σας στην ενότητα "Εφαρμογές". Εάν όχι, μπορείτε να το κατεβάσετε από το Play Store/ App Store.

Στην επιλεγμένη εφαρμογή μεταβείτε στη σελίδα αναζήτησης και πληκτρολογήστε στο πλαίσιο αναζήτησης το όνομα του podcast που θέλετε να βρείτε π.χ: VIP Job Podcast.

Επιλέξτε το podcast που θέλετε από τα αποτελέσματα της αναζήτησης και πατήστε το. Αυτό θα πρέπει να σας μεταφέρει στην αρχική σελίδα του podcast. Μόλις βρεθείτε στην αρχική σελίδα του podcast, θα δείτε μια λίστα με τα πρόσφατα επεισόδια. Πατήστε σε ένα από αυτά για να το αναπαράγετε.

Για την καλύτερη εμπειρία, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε ακουστικά (κεφαλής ή ψείρες).

Το VIP Job Podcast προσφέρει πολυάριθμα επεισόδια που εστιάζουν στην απασχόληση των νεαρών ΑμΠΟ στην Ευρώπη. Τα επεισόδια μπορούν να σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για μια διαδικασία αναζήτησης εργασίας ή μπορεί να θέλετε να ακούσετε μερικές παρακινητικές ιστορίες νέων με προβλήματα όρασης που μας διηγούνται τις ιστορίες τους που συνδέονται με τον χώρο της εργασίας.

Τα επεισόδια είναι διαθέσιμα στα αγγλικά, ελληνικά, γαλλικά, ιταλικά και ισπανικά. 

Απολαύστε την ακρόαση του podcast μας!