Οδηγός χρήσης του VIPTechJob Web App

4. Εταιρικός λογαριασμός

Οι εταιρείες και οι υπεύθυνοι προσλήψεων μπορούν να δημιουργήσουν δωρεάν λογαριασμό στο VIPTechJob Web App. Ο εταιρικός λογαριασμός θα σας επιτρέψει να:

  • Να δείτε τις λίστες προσφορών εργασίας (δεν χρειάζεται όμως να δημιουργήσετε λογαριασμό γι' αυτό).

  • Να δημιουργείτε και να δημοσιεύετε προσφορές εργασίας.

  • Να λαμβάνετε αιτήσεις από άτομα που αναζητούν εργασία, οι οποίες περιλαμβάνουν το βιογραφικό τους σημείωμα και (ενδεχομένως) μια συνοδευτική επιστολή.


Για να δημιουργήσετε έναν εταιρικό λογαριασμό, από την αρχική σελίδα, πηγαίνετε στο μενού "Σύνδεση" και κάντε κλικ στο "Δημιουργία εταιρικού λογαριασμού" στο μενού επιλογών (εναλλακτικά, μπορείτε απλώς να κάνετε κλικ στο "Δημιουργία εταιρικού λογαριασμού" στο προσβάσιμο μενού). Θα μεταφερθείτε σε μια νέα σελίδα που θα εμφανίζει μια φόρμα εγγραφής. Συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία (μόνο την Επωνυμία της Εταιρίας, το όνομα χρήστη, τον κωδικό πρόσβασης και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) και κάντε κλικ στο "Υποβολή".

 

Create your company account screenshot

https://webapp.viptechjob.eu/create-your-company-account/

 

Αν όλα πήγαν σωστά, θα δείτε μια σελίδα καλωσορίσματος, η οποία θα σας καλεί να συνδεθείτε στην εφαρμογή Web με τα νέα σας στοιχεία.

 

Δημιουργήστε την πρώτη σας προσφορά εργασίας

Αφού συνδεθείτε για πρώτη φορά με το λογαριασμό της εταιρείας σας, θα δείτε τον (άδειο) κατάλογο των προσφορών εργασίας και έναν σύνδεσμο με το κείμενο "Πατήστε εδώ για να ανεβάσετε μια νέα προσφορά εργασίας!". Κάντε κλικ σε αυτό!

Τώρα χρειάζεται μόνο να συμπληρώσετε τη φόρμα που θα εμφανιστεί και να πατήσετε "Υποβολή" όταν τελειώσετε. Τα πεδία της φόρμας των προσφορών εργασίας χωρίζονται στις ακόλουθες ενότητες:

  • Περιγραφή της προσφοράς εργασίας (όλα τα πεδία σε αυτό το τμήμα είναι υποχρεωτικά, εκτός από την πόλη)

  • Τίτλος εργασίας (Περιγραφή της θέσης εργασίας)

  • Τρόπος Επικοινωνίας για τις αιτήσεις (το πεδίο για το όνομα και τη θέση του υπεύθυνου επικοινωνίας είναι υποχρεωτικά)

  • Αυτή η προσφορά εργασίας βρέθηκε αρχικά στη διεύθυνση: Σε περίπτωση που επιθυμείτε οι υποψήφιοι να χρησιμοποιήσουν τη δική σας διαδικασία υποβολής αιτήσεων ή προτιμάτε να τους προσφέρετε πιο λεπτομερή περιγραφή είτε της Προσφοράς Εργασίας είτε της Εταιρείας σας, μπορείτε να πληκτρολογήσετε στο πεδίο URL της αρχικής δημοσίευσης έναν σύνδεσμο προς τον ιστότοπό σας.

  • Ταξινόμηση και επισήμανση. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε την κατηγορία στην οποία επιθυμείτε να εντάξετε την προσφορά εργασίας σας, καθώς και να την κατηγοριοποιήσετε με τις λέξεις-κλειδιά που θεωρείτε πιο κατάλληλες. Αυτή η τμηματοποίηση θα διευκολύνει τις αναζητήσεις των υποψηφίων.

Παρακαλούμε, ελέγξτε προσεκτικά την προσφορά εργασίας πριν την υποβάλετε, διότι (για την αποφυγή του spam) πρέπει να ελεγχθεί και να εγκριθεί από την ομάδα VIPTechJob Web App για να δημοσιευτεί. Μόλις δημοσιευτεί η προσφορά εργασίας, δεν θα μπορείτε πλέον να την επεξεργαστείτε. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να διαγράψετε μια προσφορά εργασίας.

  

Η λίστα με τις προσφορές εργασίας μου

Μπορείτε να δημιουργήσετε όσες προσφορές εργασίας επιθυμείτε. Μόλις εγκριθούν, θα παραμείνουν ενεργές στην εφαρμογή Web App μέχρι να τις διαγράψετε.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις προσφορές εργασίας σας μέσα από την ενότητα "Η λίστα προσφορών εργασίας μου".

 

My Job Offers List screenshot

https://webapp.viptechjob.eu/my-company-account/my-job-offers-list/

 

Για κάθε προσφορά εργασίας, το VIPTechJob Web App θα δημιουργήσει αυτόματα έναν σύνδεσμο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μοιραστείτε την προσφορά εργασίας σας μέσω e-mail, μέσων κοινωνικής δικτύωσης κ.λπ. Κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο θα μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες της προσφοράς εργασίας, καθώς και μια λίστα με τις αιτήσεις για αυτήν. Οι αιτήσεις περιέχουν στοιχεία των υποψηφίων, βιογραφικά σημειώματα και τις συνοδευτικές επιστολές.

Κάθε στοιχείο της λίστας περιέχει έναν σύνδεσμο για τη διαγραφή της προσφοράς εργασίας.